Ce avere are noul șef al Serviciului de Telecomunicații Speciale?

Ce avere are noul șef al Serviciului de Telecomunicații Speciale?

În urma deciziei luate în sedința CSAT de marți, 1 august, Ionel Sorinel Vasilcă este noul șef al Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS).

Ionel Sorinel Vasilcă este general maior inginer. El a fost anterior adjunctul lui Marcel Opriș (trecut în rezervă de Klaus Iohannis), în funcția de adjunct tehnic.

Vasilcă s-a născut pe 8 iulie 1966, este originar din localitatea Savinești, județul Neamț, este căsătorit și are doi copii.

A absolvit Academia Tehnică Militară – Facultatea de Electronică și Informatică în 1990. Are cursuri de pregătire în Germania, Anglia, Suedia, Franța privind echipamentele de telecomunicații speciale. În 2004 a finalizat programul E.M.B.A. al Institutului de Afaceri și Administrație Publică ASEBUSS de la Kennesaw State University. În 2006 a absolvit Colegiul Superior de Securitate Națională.

În STS a ocupat următoarele funcții:

1990 – 1997: ofiter tehnic la Directia Radiocomunicatii;
1997 – 2001: sef birou si sef sector la Directia Radiocomunicatii;
2001 – 2005: loctiitor al sefului Directiei Radiocomunicatii.

Potrivit declarației de avere, Vasilcă are două apartamente, o casă de locuit și una de vacanță, dar și șase terenuri, două autoturisme și o rulotă. El are mai multe conturi bancare și depozite, dar și două credite.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.