Ce condiții trebuie să îndeplinești ca să te angajezi la Primăria Iași?

Ce condiții trebuie să îndeplinești ca să te angajezi la Primăria Iași?

Începând de luni, 24 iulie, la cabinetul primarului Mihai Chirica a fost angajată Ioana Chirica. Atribuțiile pe care le va avea tânăra sunt un mister pentru cei mai mulți angajați ai Primăriei, nefiind cunoscute prea multe detalii despre competențele noii angajate.

Dacă vă întrebați cine este sau „ce o recomandă” pe Ioana Chirica pentru a lucra la Primărie, vă vom oferi noi câteva informații:

 • Ioana Chirica a fost membru PNL, preşedinta Tinerilor Oameni de Afaceri Liberi din Iaşi;
 • Conform ziarului Adevărul, în 2014, Ioana Chirica a fost protagonista unui „scandal conjugal cu mesaje pătimaşe şi înjurături”. Concret, Ioana Chirica a depus plîngere penală împotriva fostei soții a actualului ei soț, pe care o acuza de hărțuire. Soțul Ioanei Chirica este, conform presei ieșene, „om de afaceri”, deținând un salon de înfrumusețare în Iași.
 • În august 2016, Ioana Chirica și soțul său, Daniel Dumitraș, și-au botezat copilul; naș a fost nimeni altul decât primarul Mihai Chirica!

De altfel, aceasta nu este singura cumătră a lui Chirica din Primărie. La începutul anului 2016, Mihaela Tulică, o altă cumătră a primarului Mihai Chirica, a devenit șef al Biroului Control Urbanism din Poliția Locală Iași, instituție aflată în subordinea municipalității.

Cumetriile primarului Mihai Chirica au atras de foarte multe ori atenția presei.

Iată câteva dintre persoanele cu care Chirica a legat relații de „nășie”:

– Cătălin Toderaşcu, patronul Lux Taxi (Mihai Chirica i-a botezat fiica);

– Radu Zăvoi Norocea, patronul companiei de taximetre RVR (Mihai Chirica i-a botezat fiica);

– Vasile Pușcașu, patronul Unistil (Mihai Chirica i-a botezat fiul);

– Iulian Stoica fostului director de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iași (DRDP) – Mihai Chirica i-a cununat fiica;

– Mircea Tulică, inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Iaşi (Mihai Chirica i-a botezat fiica);

– Iulian Coman, patron Curtea Berarilor (Mihai Chirica i-a botezat copilul).

P.S.: La atâtea rubedenii cu nevoi la primărie, nu ne-am mira dacă în curând municipalitatea ieșeană ar dispune de un nou departament, intitulat sugestiv „Cumetre și cumătrii”!

Sursa foto: facebook

2 comentarii la "Ce condiții trebuie să îndeplinești ca să te angajezi la Primăria Iași?"

 1. Bula   22/07/2018 at 11:14 am

  Este o fapta si mai laudabila sa nasesti in familii de parveniti.Duamna Chirica este in proces cu fosta sotie…ghiciti de ce….nu vrea sa dea banii munciti de parintii acesteia,pe care i a furat cu buna stiinta….deci daaa asfel de angajati are primaria si cu astfel de oameni se insoteste.O hoata si o delinventa ordinara cu fumuri de lady.Lady Caca

  Răspunde
 2. Bracon Ioan   06/08/2017 at 6:37 pm

  Este cea mai lăudabilă faptă să fii nașul unor ființe scumpe, să botezi, să cununi, să creezi locuri de muncă în această societate.
  Felicitări domnului Primar

  Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.