Ce dorinţă a avut Constantin Simirad în prima zi în care a (re)intrat în Primăria Iaşi?

Ce dorinţă a avut Constantin Simirad în prima zi în care a (re)intrat în Primăria Iaşi?

Fost primar al Iaşiului o lungă perioadă de timp şi fost preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi (o perioadă mai scurtă de timp), Constantin Simirad a rămas în istorie ca fiind creatorul celebrelor „ţâţe” de la Hala Centrală (de fapt o piaţă căreia ieşenii i-au găsit o denumire pe măsura formei)!

Ieşit la pensie la un moment dat, Constantin Simirad a fost resuscitat de Mihai Chirica, actualul primar al Iaşiului, şi făcut consilier (pe probleme culturale şi… externe)! Încă nu ştim dacă Mihai Chirica a vrut să-i dea o mână (bănoasă) de ajutor lui Simirad, dacă a vrut să-i mulţumească pentru că l-a adus în Primărie sau pur şi simplu crede în valoarea sa… Însă, ştim cu siguranţă că baia pe care Simirad şi-a construit-o în biroul pe care l-a avut la Consiliul Judeţean este cât se poate de reală! La fel cum este şi prima solicitare a sa imediat ce a văzut biroul care i s-a repartizat în Primăria Iaşi. Ei, ce credeţi că a cerut? Să se „reactiveze” Mercedesul aflat în dotarea Primăriei pentru a-l aduce/duce la/de la serviciu? Da, şi asta! Dar mai e ceva ce a cerut şi la care sigur nu vă gândiţi! A cerut, dragi cititori, nici mai mult şi nici mai puţin decât să i se monteze un aragaz în birou! Doar nu credeaţi că a cerut Luna de pe cer…

Încă nu am aflat dacă aragazul a fost montat, dar trebuie să recunoaştem că preparatele pe care le va pregăti Constantin Simirad cu siguranţă vor duce faima Iaşiului peste hotare (parcă acesta este clişeul, nu?).

Citeşte şi „Iaşiul râde în hohote. Tehnocratul Mihai Chirica a ajuns şef la PSD!”

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.