Ce evenimente ne așteaptă în weekend la Palas

Ce evenimente ne așteaptă în weekend la Palas

Pentru că vremea este din ce în ce mai rece, iar activitățile obișnuite de sfârșit de săptămână în aer liber încep să iasă din calcul, Palas Mall a pregătit pentru toți ieșenii un weekend plin de evenimente și voie bună.

Atrium Palas va fi rezervat întregul weekend Festivalului internațional de muzică și dans „Junior Fest”.  Pe scenă vor urca aproximativ 100 de participanți din România, Republica Moldova, Ucraina și Bulgaria.

Vineri, de la ora 14.00, Junior Fest va debuta cu o secțiune specială, dedicată copiilor cu dizabilități, urmată apoi de concursul de dans, pe categorii de vârstă și de stiluri.

Pe lângă acest festival, astăzi, 7 octombrie, piațeta Chef Galerie din parcul Palas găzduiește întrunirea finală a proiectul Ciclaton. Evenimentul reunește ambasadori ai educației pe două roți, care pedalează pe un traseu de peste 700 de kilometri, parcurs în cinci zile. Scopul lor este de a strânge fonduri pentru cinci cauze educaționale, cu impact pe termen lung în dezvoltarea copiilor și a tinerilor.

Lista evenimentelor continuă cu spectacolul „Huuuoooo”, desfășurat sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 17:00 în zona caruselului din parcul Palas.

Încheierea weekendului va fi marcată de piesa nonverbală „Show cu baloane”, care va fi prezentată duminică, 9 octombrie, de la ora 18.00, în piațeta din proximitatea magazinului Colin`s. Aceste spectacole fac parte din programul Festivalului Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr, desfășurat în perioada 6 – 12 octombrie.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.