Ce nu a putut Chirica face primăria Flămânzi: cumpără autobuze electrice cu fonduri europene!

Ce nu a putut Chirica face primăria Flămânzi: cumpără autobuze electrice cu fonduri europene!

Primăria orașului Flămânzi va demara în acest an un proiect cu finanțare europeană pentru achiziția a trei autobuze electrice, asfaltarea a 9 kilometri de drum și amenajarea a 10 kilometri de pistă pentru bicicliști.

Investiția este de aproximativ 5 milioane de euro și are ca scop realizarea a trei trasee care în total vor avea 30 de kilometri și vor lega cartierele și localitățile arondate de centrul orașului.

Din totalul de 5 milioane de euro, contribuția primăriei Flămânzi este de doar 2%, 98% fiind fonduri nerambursabile.

Din acești bani se vor achiziționa trei autobuze electrice, se va realiza un depou cu stație de încărcare, spălătorie și birouri. De asemenea, se vor asfalta nouă kilometri de drum și se vor amenaja 10 kilometri de pistă pentru bicicliști.

Sediul primăriei intră în reabilitare

Tot anul acesta, se vor implementa alte două proiecte cu finanțare nerambursabilă. Este vorba de realizarea a patru parcuri și reabilitarea sediului primăriei.

Un comentariu la "Ce nu a putut Chirica face primăria Flămânzi: cumpără autobuze electrice cu fonduri europene!"

  1. Marius   14/06/2019 at 1:30 pm

    Apreciez curajul și ideeia dar nu pot sa nu Corectez ca mai intai trebuie asfaltarea corectă a drumurilor apa curentă gaze și ptr plata taxelor de oras Flamanziul are nevoie de oamenii capabili si corecți la Conducere oricum asteptam sa vedem si realizările.. domnului primar

    Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.