Ce spune pe Facebook șoferul BMW-ului implicat în accidentul din Păcurari! EXCLUSIV

Ce spune pe Facebook șoferul BMW-ului implicat în accidentul din Păcurari! EXCLUSIV

Iulian Mădălin, șoferul BMW-ului implicat sâmbătă seara în accidentul cumplit din Moara de Foc, Păcurari, a postat pe Facebook viteza pe care o avea în momentul impactului.

Dacă inițial s-a vorbit despre o viteză de 70-80 km/h și de o culpă comună pentru șoferii de pe BMW și Mercedes, Iulian Mădălin a scris că avea 90 km/h!

Șoferul autoturismului BMW, Iulian Mădălin, nu a mai putut evita impactul și a intrat în plin în autoturismul Mercedes GLK220, pe care l-a lovit în la­teral.

Vezi și „Accident grav în Păcurari. Filmul ciocnirii VIDEO”

O femeie care se afla în dreapta șoferului din Mercedes, soția acestuia, a suferit o fractură de bazin și a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri me­dicale. De asemenea, soțul ei a suferit o comoție cerebrală, astfel încât la spital nu și-a mai putut aduce aminte momentul accidentului, și nici faptul că a virat spre piața Păcurari. De asemenea, Iulian Mădălin și prietena acestuia au suferit răni grave. Fa­ta se află în comă la spital, după ce s-a lovit cu capul de parbriz, iar șoferul, fractură de piramidă nazală.

„Sâmbătă seara, în jurul orei 21.30, polițiștii au fost sesizați despre un accident soldat cu victime omenești, care a avut loc pe șoseaua Păcurari. Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat că șoferul unui autoturism Mercedes care se deplasa dinspre rond Păcurari către Petru Poni, la intersecția cu strada Muntenimii, ar fi efectuat un viraj la stânga și ar fi intrat în coliziune cu un auto BMW care se deplasa dinspre Petru Poni, către capăt Păcurari. În urma evenimentului, a rezultat rănirea a patru persoane, dintre care trei se aflau în BMW, inclusiv șoferul și a unei persoane din Mercedes. Șoferul Mercedes-ului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ, iar celălalt șofer nu a putut fi testat, și i-au fost recoltate probe biologice de sânge“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliției Iași.sofer-bmw-1

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.