Cea mai bună echipă de descarcerare din Regiunea de Nord-Est

Cea mai bună echipă de descarcerare din Regiunea de Nord-Est

Echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ a câştigat proba de descarcerare din vehicule la faza zonală a „Competiţiei de descarcerare şi acordare a primului ajutor calificat” desfăşurat, marţi şi miercuri, la Botoşani.

La competiţie au participat echipaje de la inspectoratele pentru situaţii de urgenţă din judeţele Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui, iar echipa câştigătoare s-a calificat la faza naţională a întrecerii.

Pe locul al doilea s-au situat echipajele din Suceava şi Vaslui.

Proba de acordarea a primului ajutor calificat a fost câştigată de echipa ISU Suceava, care a fost urmată de echipele din Neamţ şi Iaşi.

A fost un concurs obiectiv în care echipa de evaluatori a dat dovadă de echidistanţă şi au fost apreciaţi cu obiectivitate toţi participanţii. Echipele participante au arătat că ştiu foarte bine procedurile de intervenţie, că au dobândit de-a lungul timpului deprindere necesare îndeplinirii atribuţiilor şi în acelaşi timp au dat dovadă de fair-play şi de spirit camaraderesc”, a afirmat şeful ISU Botoşani, colonelul Cristian Amarandei.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.