Cea mai mare ofertă de locuri de muncă

Cea mai mare ofertă de locuri de muncă

Bursa Generală a Locurilor de Muncă va fi organizată la nivel național în 20 aprilie, potrivit Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM).

Bursa locală a locurilor de muncă se va desfășura în Capitală și în cele 41 de agenții județene și se adresează persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se orienteze/reorienteze profesional.

„Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creșterea gradului de ocupare, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitant. Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate pentru toți cei aflați în căutarea unui loc de muncă interesați de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale, sau în ultimă instanță, să se orienteze/reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung”, spune ANOFM.

Locațiile de desfășurare a evenimentului, programul și numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de agenții economici vor fi publicate pe site-ul ANOFM și pe site-urile agențiilor județene pentru ocuparea forței de muncă.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.