Cel mai bun „prieten” al românilor cu credite la bănci, la protestele din Piața Victoriei

Cel mai bun „prieten” al românilor cu credite la bănci, la protestele din Piața Victoriei

O fotografie în care Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR, este surprins la protestele din Piața Victoriei a iscat multiple critici pe Facebook.

Primul care a văzut și a postat fotografia a fost senatorul Daniel Cătălin Zamfir, recent devenit membru ALDE, după demisia din PNL.

„Oooo… Ce surpriză! Un adevărat #rezistent, din diaspora și el, care, bineînțeles, nu mai suporta comunismul. Și nu suportă, probabil, nici că nu mai crește ROBOR-ul. Nasol dacă Parlamentul votează legile împotriva cămătăriei, așa-i? Nasol și dacă Parlamentul votează sa răspundeți și voi, cei de la BNR, civil și penal pentru încălcarea legii! Apropo, Van Groningen e în vacanță, așa-i?”, este comentariul pe care Zamfir l-a făcut la imaginea postată.

Daniel Zamfir a fost inițiatorul legii pentru plafonarea dobânzilor la creditele bancare.

„M-am dus să văd cu ochii mei ce se întâmplă. E spiritul meu jurnalistic care m-a împins. Eu nu mai sunt de mult consilierul guvernatorului, sunt consultant. Flerul meu istoric nu m-a înșelat niciodată. Am știut precis că nu se va întâmpla nimic. Experiența îmi dă siguranță. Încă nu știu ce s-a întâmplat vineri. Nu am stat mult în Piață, nu am fost să protestez ci să mă informez, din discuțiile avute nu am aflat informații relevante. Am ascultat comentarii contradictorii înainte și nu am reușit să îmi fac o opinie vineri seară. Nu m-am întâlnit cu nimeni importanți. Cine e important și nu e important?” a spus Adrian Vasilescu la Antena 3.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.