Cel mai rapid om din lume vrea să se însoare

Cel mai rapid om din lume vrea să se însoare

Jamaicanul Usain Bolt, considerat cel mai rapid om din lume, vrea să se căsătorească după Olimpiada de la Rio, arată Daily Mail, care o citează pe sora sportivului, Christine Bolt-Hylton.

Este o posibilitate foarte mare ca Bolt să se logodească cu prietena sa, Kasi Bennett, în vârstă de 26 de ani”, a spus Christine în The Sun. Cei doi sunt împreună de peste doi ani, iar sportivul jamaican a descris-o pe Bennett drept „o persoană specială” din viaţa lui şi a alintat-o în mai multe rânduri numind-o „Prima Doamnă”.

Anunţul surorii lui Bolt vine după ce mama sportivului, Jennifer, a declarat că după ce cariera olimpică a fiului ei va lua sfârşit, acesta ar trebui să „se aşeze la casa lui” pentru că ea îşi doreşte nepoţi. „Sper să se aşeze la casa lui, să se însoare şi să-şi întemeieze o familie”, a spus aceasta pentru CNN. „Ştiu că aşa va fi pentru că mi-a spus de multe ori că îşi va întemeia o familie”, a adăugat aceasta.

Aceeaşi înălţime, aceeaşi greutate şi aceeaşi talie – gemenele de 29 de ani pe care nu le deosebeşte nimeni”

Bolt, în vârstă de 30 de ani, a făcut publică, în ianuarie, relaţia cu jamaicana Kasi Bennett. Aceasta l-a susţinut pe parcursul competiţiilor de la Rio şi a postat numeroase mesaje de încurajare pe reţelele de socializare.

Marea vedetă a atletismului mondial a devenit primul atlet din istorie care reuşeşte să câştige medalia de aur în proba regină a sprintului la trei ediţii consecutive ale Jocurilor Olimpice, după ce s-a impus în finala cursei de 100 m de la Rio de Janeiro. Tot la Rio, Bolt şi-a trecut în palmares a opta medalie olimpică de aur după ce a câştigat finala probei de 200 m, dar şi a noua medalie olimpică de aur din carieră şi a treia la actuala ediţie a JO, în finala probei de 4×100 m.

usain-boltKasi-Bennett

Sursa foto: Daily Mail.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.