Cel mai simpatic pitic din Albă ca Zăpada a deschis din nou gura!

Cel mai simpatic pitic din Albă ca Zăpada a deschis din nou gura!

Cam de două ori pe an, consiliul județean PSD Cristian Stanciu vorbește. În general nu spune nimic, dar mai deschide și el gura să vadă lumea că este viu și că nu este chiar „mutulică” așa cum spun unii pe la colțuri.

Și de data aceasta, Cristian Stanciu a trimis un comunicat în care „salută eliberarea certificatului de urbanism în scopul autorizării investiției Autostrada Iași – Tg. Neamț, parte constitutivă a viitoarei autostrăzi Iași – Tg. Mureș”. Cu alte cuvinte, ca să o mai scurtăm, Cristi Stanciu salută faptul că oamenii din Consiliul Județean Iași și-au făcut treaba! Și eu care credeam că tocmai de asta sunt plătiți, ca să muncească!

Acum, nu vă fie cu supărare, domnule Stanciu, dar chiar am ajuns să ne bucurăm când niște angajați plătiți deja cu niște salarii babane își fac treaba?

„Apreciem profesionalismul angajaților de la Direcția Județeană de Urbanism și efortul acestora de a emite cu operativitate acest document absolut necesar unei investiții vitale pentru ieșeni și pentru regiunea Moldovei. Pentru că au existat unele voci din mediul politic local bravând pe marginea acestui subiect, aducând acuzații gratuite și, implicit, deservicii comunității ieșene, ținem să precizăm că eliberarea certificatului de urbanism nu a făcut obiectul vreunei competiții între cele patru județe cărora le-a fost solicitat de către CNAIR. Județul Iași a emis certificat de urbanism pentru tronsonul Tg. Neamț – Iași, iar județul Neamț pentru tronsonul Tg. Neamț – Tg. Mureș. Certificatul de urbanism a fost finalizat de CJ Iași în termenul legal, iar cei care au îngreunat întocmirea lui sunt chiar colegi de partid ai politicienilor guralivi, din unitățile administrativ teritoriale care trebuiau să furnizeze documentațiile solicitate. Însă, în timp ce specialiștii CJ în urbanism munceau pentru forma finală a documentului, efortul le era alterat de declarații politicianiste și lipsite de substanță, iar județul Iași era discreditat pe nedrept. Cei care au făcut acest gest jignitor ar trebui să-și ceară public scuze, iar pe viitor să nu mai ducă în derută opinia publică ieșeană. De asemenea, având calitatea de președinte al Comisiei de Urbanism a CJ Iași, țin să precizez că emiterea unui certificat de urbanism nu ține de competența Comisiei, ci a aparatului de specialitate din cadrul executivului județean. Documentațiile urbanistice întocmite pe baza unui certificat de urbanism și care fac obiectul unui proiect de hotărâre intră în analiza Comisiei de modernizare a Consiliului Județean. Nu trebuie să fii membru PMP ca să știi asemenea lucruri” – își încheie, triumfător, Cristi Stanciu comunicatul!

Ce să mai comentăm? Rămâne cel mai simpatic dintre cei 7 pitici din Albă ca Zăpada!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.