Cele două feţe ale Alinei Gorghiu

Cele două feţe ale Alinei Gorghiu

Aflată într-o scurtă vizită la Iaşi, unde a venit să-l înscăuneze pe noul preşedinte al liberalilor, Teofil Bălteanu, Alina Gorghiu s-a trezit vorbind… Despre concursurile pentru posturile de directori din şcoli şi despre… Camelia Gavrilă!

Gorghiu a atras atenţia că a aflat „din bârfe” că şefa ISJ Iaşi, Camelia Gavrilă, va deschide listele PSD pentru alegerile parlamentare din decembrie. „La Iaşi e o situaţie interesantă. Doamna inspector general va deschide lista la PSD. Dacă e adevărat, mă întreb şi eu cum face să separe în Iaşi politica de ce înseamnă şcoală. Aş vrea să întreb dacă se confirmă acest lucru: nu trebuie să-i cer eu ministrului Educaţiei să ia măsuri sau guvernului Cioloş, ci aş miza pe bunul simţ al celui care se află în situaţia asta? Nu te împiedică nimeni să candidezi pentru nimic, dar dacă eşti hotărât să candidezi la o funcţie în Parlamentul României, cred că important, aşa ar fi demn, să faci un pas în lateral, să te duci să candidezi şi să laşi funcţia de inspector general”, a spus Alina Gorghiu într-o conferinţă de presă.

Citeşte şi „Cine a spart cristalul de la PSD Iaşi?”

O fi având motive doamna Gorghiu să apeleze la bunul simţ al Cameliei Gavrilă, dar nu putem să nu ne întrebăm ce s-ar fi întâmplat în situaţia în care doamna „inspector general” deschidea lista PNL pentru parlamentare. Pentru că, nu-i aşa, Camelia Gavrilă a făcut parte, până la faimoasa ordonanţă 55/2014 a lui Dragnea, din PNL Iaşi!

Un comentariu la "Cele două feţe ale Alinei Gorghiu"

  1. Mircea   21/09/2016 at 2:39 pm

    „doamna lantisor” deschide lista !?

    Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.