Cercetat pentru nerespectarea hotărârilor judecătorești

Cercetat pentru nerespectarea hotărârilor judecătorești

La data de 04 ianuarie a.c., în jurul orei 15.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Prisăcani au întocmit un dosar penal, în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectare a hotărârilor judecătoreşti.

Astfel, joi, poliţiştii s-au deplasat la locuinţa unei femei din comuna Prisăcani, unde au depistat un bărbat de 36 ani, împotriva căruia s-a dispus prin sentinţă civilă, evacuarea din imobilul în care locuieşte reclamanta, păstrarea unei distanţe de minim 10 de metri faţă de aceasta şi interzicerea oricărui contact cu ea, pentru o perioadă de 6 luni.

Poliţiştii i-au readus la cunoştinţă bărbatului obligaţiile şi interdicţiile instituite în sarcina sa de către instanţă şi au  întocmit act de sesizare pentrusă vârşirea infracţiunii de nerespectarea hotărârilor judecătoreşti.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt, urmând ca la finalizarea acestora, dosarul penal să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propuneri legale.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.