Chirica, măcelărit în PSD!

Chirica, măcelărit în PSD!

Micul revoluţionar Mihai Chirica a trăit ieri, în şedinţa CEX a PSD, coşmarul vieţii sale!

Ochii aproape ieşiţi din orbite, dar şi faţa roşie afişate ieri de Mihai Chirica la ieşirea de la întâlnirea granzilor PSD au căpătat astăzi şi o explicaţie. Primarul Iaşiului a fost coborât de la statutul de mică vedetă locală la cel de „nimeni în drum”, fiind la un pas de a şi-o fura efectiv de la cei prezenţi în sală.

Criticile membrilor PSD prezenţi la întâlnire au început încă de la intrarea lui Chirica în sală. Însă, dacă la început tonul a fost unul destul de jos, el a crescut pe măsură ce primarul Iaşiului a început să debiteze aceleaşi prostii pe care le-a tot zis în ultima perioadă. La un moment dat chiar, unul dintre participanţi i s-a adresat extrem de dur: „Cine eşti, tu, băi rahatule? Ia dă-ţi demisia şi candidează independent, să vedem cum ieşi primar”! Invectivele au continuat, însă noi ne oprim aici.

Un alt episod dur a fost cel în care Sorin Grindeanu l-a pus pe Chirica să-i răspundă la o întrebare simplă: „Când m-ai sunat tu pe mine? Ia spune acum, de faţă cu toată lumea” (aluzie la faptul că Mihai Chirica a declarat că ar fi fost sunat de Grindeanu pentru a-i spune că Sevil Shhaideh nu este o propunere bună de prim-ministru). Bineînţeles că Mihai Chirica a dat în bâlbâială şi nu a mai putut articula două cuvinte.

Nu are rost să continuăm povestea cu ceea ce i s-a întâmplat lui Chirica la CEX, pentru că, pur şi simplu, ni se face nouă ruşine. Ne este ruşine că suntem reprezentaţi de un individ care în afară de faptul că râde toată ziua ca o virgină în faţa primei experienţe sexuale nu este în stare de nimic! Dar, vorba aia, „asta am votat, asta avem”!

Mulţumim Mihai Chirica pentru faptul că ne-ai reprezentat cu „bărbăţie”!

Un comentariu la "Chirica, măcelărit în PSD!"

  1. Jarghiuta   24/02/2017 at 12:10 pm

    Vrajeala,si-au pus omul de paie a lui Chirica.Maricel e o sperla care ii face jocul lui Chirica deoarece are multe afaceri in Iasi.E mana moarta,dar ce e mai grav e faptul ca vrea sa ii mentina pe oamenii lui Chirica in pozitii cheie.Sper ca PSD-istii adevarati sa isi dea seama de manevra lui Popa si Chirica.

    Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.