Chirica n-ar renunța la artificii de Revelion

Chirica n-ar renunța la artificii de Revelion

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a declarat că bugetul alocat pentru concertul în aer liber de Revelion va fi mai mic decât cel de anul trecut, dar că nu ştie dacă va fi şi un foc de artificii, după ce ISU şi Poliţia au interzis spectacolul pirotehnic de Zilele Oraşului.

„Încă nu avem confirmări certe cu privire la artiştii care vor concerta, însă un lucru e cert: costurile vor fi mai mici decât cele de anul trecut. Vom cheltui până în 600.000 de lei. Nu suntem săraci, dar încercăm să drămuim atent fondurile pe care le avem”, a spus Mihai Chirica.

Întrebat dacă va fi organizat şi un foc de artificii, după ce Poliţia şi ISU au interzis spectacolul pirotehnic din 15 octombrie, de Zilele Oraşului, primarul Mihai Chirica a spus că deocamdată nu s-a luat o decizie.

„Nu se poate fără foc de artificii şi îi îndemn la înţelepciune şi echilibru pe cei care trebuie să ia o decizie. Va fi foarte important să putem face foc de artificii de Revelion, bineînţeles că într-o manieră sigură. Gândiţi-vă că suferinţa cea mai mare, dacă s-ar întâmpla ceva, ar fi la mine, pentru că eu semnez dispoziţia pentru focul de artificii. E nevoie să oferim siguranţă, dar trebuie să creem şi momentul acela de Revelion aşa cum îl aşteaptă de fiecare dată oamenii”, a aprecizat primarul.

Pe 31 decembrie 2017, spectacolul de Revelion a fost organizat la Iaşi în Piaţa Palatului Culturii, iar costul evenimentului a fost de 650.000 de lei.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.