Chirica şi-a luat-o iar de la cuvântători

Chirica şi-a luat-o iar de la cuvântători

Cuvântătorii viceprimarului cu atribuţii de primar Mihai Chirica sunt un izvor nesecat de tâmpenii. După ce l-au contrazis în public, punându-l într-o situaţie jenantă, au făcut o pagină de Facebook de te apucă groaza, acum au feştelit-o taman cu site-ul PSD Iaşi.

O postarea de pe pagina de Facebook a Organizaţiei Municipale a PSD Iaşi, de astăzi, 24 februarie, spune că Biroul Permanent Naţional al PSD a validat candidatura lui Mihai Chirica, preşedintele organizaţiei municipale PSD Iaşi, la Primăria Municipiului Iaşi. În mod normal, acesta ar fi trebuit să constituie un motiv de bucurie, însă, din păcate, este un motiv în plus pentru Chirica de a-şi da cu tesla…

Textul prin care se anunţă marele eveniment este preluat de pe site-ul PSD (ăla central), pentru că, la nivelul Iaşiului, site-ul este de vreo două luni în construcţie! Păi bine, domnule Chirica, aşa înţelegeţi dumnevoastră să comunicaţi cu membrii de partid, închizând tocmai elementul de legătură şi propagandă, adică site-ul?

Acum, fie vorba între noi, e chiar aşa de greu de făcut un site cu 5 postări şi 6 poze? Sau necesită mult prea multe eforturi de gândire din partea cuvântătorilor despre care oricum ştim că stau prost la capitolul ăsta?

Nu uitaţi, totuşi, că aţi avea nevoie de site înainte de campania pentru locale, nu după!

Poate că dacă aveaţi un site, domnule Chirica, nu trebuia să înghiţiţi iar poanta cu Chirică pe care o tot face Liviu Dragnea: ,,Astăzi am mai aprobat în BPN şi o să supunem validării CEX-ului câteva candidaturi pentru nouă municipii-reşedinţă de judeţ. (…) La Iaşi, Mihai Chirică… ” (sursa psd.ro)

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.