Chirica, un copil căruia i s-au furat jucăriile!

Chirica, un copil căruia i s-au furat jucăriile!

După scandalul de la Sărbătorile Iașului, în urma căruia nu s-a mai permis organizarea focului de artificii de la finalul concertului de la Palatul Culturii, primarul Mihai Chirica a declarat că în noaptea de Anul Nou vor fi artificii.

Edilul a spus, referitor la cele întâmplate cu ocazia Sărbătorilor Iașului, că unii copii au furat jucăriile altor copii.

„Vor fi în continuare artificii, nu mă pronunț tehnic în momentul de față. Va trebui să fac și eu o analiză după acel refuz de la Sărbătorile Iașului, asta până când se vor face transformări în comunitatea ieșeană și românească, dar vom face tot posibilul și vom reuși să facem foc de artificii pentru ieșeni la trecerea dintre ani. Este momentul Centenar și ar fi o mare grozăvie și o mizerie să nu poți da un foc de artificii la așa ceva, prin care să poți puncta asta. Va fi și un spectacol. A fost regretabil ce s-a întâmplat, arată că unii sunt copii ce fură jucăriile altor copii și sper că vom reuși să punctăm frumusețea orașului prin alte posibilități”, a spus Chirica.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.