Ciclop născut în India VIDEO

Mukhuri Das, un fermier indian, a avut surpriza vieţii sale în momentul în care a văzut exemplarul adus pe lume de una dintre caprele sale, a anunţat agenţia Barcroft Animals.

Micul animal s-a născut cu un singur ochi, ceea ce arată că suferă de o maladie extrem de rară, numită ciclopie. În uter, fătul nu se dezvoltă în mod normal, ceea ce face ca emisferele creierului să nu se separe în totalitate. Acest fapt antrenează mai multe probleme de natură fizică. De altfel, iedul nu are decât o ureche, jumătate din numărul normal de dinţi, iar maxilarul superior este extrem de mic.

Această maladie atinge numeroase mamifere. În general, precizează Barcroft Animals, exemplarele care suferă de această maladie trăiesc doar câteva ore. Dar, în momentul în care a fost făcut acest film, iedul avea deja 6 zile de existenţă.

Mukhuri Das, care consideră această naştere ca pe un „miracol” care a făcut din familia sa una celebră, se poartă cu micul animal la fel ca şi cu orice alt exemplar perfect sănătos.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.