Cinci copii au fost răniţi, unul foarte grav, în urma unui accident cu o mașină care avea volan pe dreapta

Cinci copii au fost răniţi, unul foarte grav, în urma unui accident cu o mașină care avea volan pe dreapta

Cinci copii şi adolescenţi din localitatea Zăpodeni, județul Vaslui, au fost răniţi, unul dintre ei foarte grav, în timp ce se întorceau de la scăldat. Ei au intrat cu maşina într-un şanţ de pe marginea unui drum din cauza vitezei cu care a intrat şoferul într-o curbă.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, accidentul s-a petrecut pe un drum comunal din apropiere de primăria Zăpodeni, pe fondul vitezei cu care un tânăr de 23 de ani conducea o maşină cu volanul pe partea dreaptă, în momentul în care se întorcea cu şapte copii şi adolescenţi de la o acumulare din judeţ, unde fuseseră la scăldat.

Într-o curbă uşoară, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat cu autoturismul în şanţul pluvial de pe marginea drumului.

„În urma accidentului, cinci din cei şapte pasageri din autoturismul prevăzut cu un număr total de cinci locuri au fost răniţi, fiind preluaţi de mai multe ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. Una dintre victime, un minor de 17 ani, a fost transferată la o unitate medicală din Iaşi, având în vedere că a suferit un traumatism cranio-facial cu multiple fracturi”, a declarat Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele şoferului pentru vătămare corporală din culpă.

Tânărul de 23 de ani a fost amendat cu 1.260 de lei pentru transportarea mai multor persoane decât numărul de locuri stabilite în certificatul de înmatriculare al maşinii.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.