Cinci studenți de la UTI, premiați la un concurs național de matematică

Cinci studenți de la UTI, premiați la un concurs național de matematică

Studenții Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi“ din Iași au obținut cinci premii la Concursul Național de Matematică pentru Studenți „Traian Lalescu”. Competiția, care a fost organizată, în acest an sub patronajul Ministerului Educației Nationale (MEN), a fost sprijinită de Fundația „Traian Lalescu”.

La anul al II-lea, profil electric, Robert Brutaru, de la Facultatea de Automatică și Calculatoare (AC) a luat locul I, Andrei Ciobănașu de la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației (ETTI) a ieșit pe locul al II-lea, iar Ștefania Georgiana Puiu și Iulian Nicu Tataru, tot de la ETTI, au luat fiecare câte o mențiune.

La categoria anul I, profil electric, Vlad Corduneanu, student la Facultatea de Automatică și Calculatoare a luat o mențiune. E

Echipa de studenți care a participat la competiția găzduită în acest an de Universitatea Politehnică din București s-a pregătit la Centrul de Pregătire de Performanță în Matematica al UTI sub îndrumarea profesorilor Silviu Nistor, Ariadna Pletea, Radu Strugariu, Marian Panțiruc, Daniela Roșu, Gabriela Grosu și Marcel Roman, cu toții membri ai Departamentului de Matematică și Informatică de la unviersitatea tehnică.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.