Cine are un Tudor Ciuhodaru, să-l vândă!

Cine are un Tudor Ciuhodaru, să-l vândă!

Tudor Ciuhodaru, celebrul medic-deputat care ne sfătuia ca după ce sărim în aer să sunăm la 112 (vezi textul aici) a lovit din nou, de data aceasta într-un alt mod!

Exact în ziua în care ministrul Sănătății, Florian Bodog, avea planificată numirea profesorului Mircea Ioan Popa pe postul de manager al Institutului „Cantacuzino”, Tudor Ciuhodaru a ieșit pe piață cu un comunicat despre… Institutul „Cantacuzino” (normal)!

„Proiectul meu de lege a fost semnat de un număr record de deputați și senatori: 123 (aproape o treime din total) de la toate formațiunile politice. Vom avea oricând vaccinuri românești sigure, ieftine și în cantități suficiente pentru toți copiii României și e posibil să devenim un mare exportator de produse unice la nivel mondial – Cantastim, Polidin. Institutul dispune de laboratoare de referință și are o zonă puternică de cercetare, dar producția de seruri pentru imunizare nu este autorizata. Reluarea producției de vaccinuri românești este esențială. Sau când e vorba de rujeolă și tetanos vom depinde mereu de bunăvoința altora”, a „comunicat” Tudor Ciuhodaru.

Cum spuneam: exact în ziua în care Bodog se pregătea să prezinte și „un grafic de lucru” cu privire la Institutul „Cantacuzino”, a venit Tudor Ciuhodaru să ne spună că, de fapt, el a rezolvat problema institutului. Ce să-i mai zici acestui om? Că de la proiect la punere în practică o lege poate aștepta ani? Că problema de la „Cantacuzino” este în sarcina ministrului Florin Bodog (după cum a transmis de câteva ori premierul Mihai Tudose)? Credeți-ne, nu are rost să-i spunem nimic! Nu pricepe!

P.S. Este prea mult să reproducem întregul comunicat al lui Ciuhodaru…

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.