Cine este Bogdan Doroftei, noul director medical al Maternității „Cuza Vodă”

Cine este Bogdan Doroftei, noul director medical al Maternității „Cuza Vodă”

Dr. Mihaiela Carmina Schaas și-a dat demisia din funcția de director medical al Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Cuza Vodă” din Iași, iar în locul său a fost numit, interimar pentru 3 luni, dr. Bogdan Doroftei.

Bogdan Doroftei a absolvit în anul 2000 Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași. Dr. Doroftei a fost stagiar la Spitatul Clinic Universitar AKH-Viena (2000); preparator universitar Clinica a-III-a Obstetrică-Ginecologie „Elena Doamna” Iași (2001-2005); medic rezident Clinica a-II-a Obstetrică-Ginecologie, Spitalul Clinic „Cuza Vodă” Iași (2005-2007). Din martie 2009 este asistent universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași.

Din luna iunie 2014 este Șef de Secție Ginecologie II la Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Cuza Vodă” Iași.

Și-a susținut teza de doctorat în domeniul Obstetrică-Ginecologie cu o temă de micologie clinică: „Studiu privind managementul integrat al infecțiilor fungice orale și vaginale în perioada de sarcină”/

Are peste 18 lucrări științifice publicate sau comunicate.

Bogdan Doroftei este reprezentantul României în Comitetul reprezentanţilor naţionali la Societatea Europeană de Reproducere Umană şi Embiologie din 2011, este presedintele sindicatului „Camera Medicilor” Iași și vicepresedinte al Federației Sanitare „I. Cantacuzino” – România.

Bogdan Doroftei este căsătorit cu notarul Manuela Pohoață, fiica procurorului Maria Pohoață.

Un comentariu la "Cine este Bogdan Doroftei, noul director medical al Maternității „Cuza Vodă”"

  1. Ciucu Aurelian   05/05/2018 at 7:47 am

    Totala lipsa de profesionalism. Graba în efectuarea actului medical și goana după bani. De evitat acest ” doctor “.

    Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.