Cine este noul director al piețelor din Bârlad?

Cine este noul director al piețelor din Bârlad?

Noul director al Direcției Administrării Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor Bârlad și-a preluat miercuri, 26 iulie, în mod oficial funcția.

Iulian Bîca este colonel în rezervă și fost consilier local din partea PNL. El a fost declarat câștigător al concursului organizat la începutul acestei luni și, după spusele unora, este mâna dreaptă a primarului Dumitru Boroș.

Bîca și-a dat demisia din Consiliul Local imediat după ce a câștigat concursul pentru șefia piețelor. Interesant este faptul că, la începutul acestui an, el a avut posibilitatea să devină viceprimar al Bârladului, numai că o mică „trădare” a făcut ca această funcție să fie ocupată de o pesedistă. Asta în condițiile în care PNL putea câștiga postul fluierând!

Ce s-a întâmplat, de fapt? Cu toate că în PNL s-a propus ca votul pentru alegerea viceprimarului să fie la vedere, doi consilieri au ales să nu-și arate votul. Este vorba despre Cezar Toporaș-Maftei și Iulian Bîca. Amândoi sunt oamenii de casă ai primarului Boroș, iar Bîca a reprezentat propunerea PNL pentru postul de viceprimar. În final, câștigătoare a fost Roxana Miron Feraru (11 voturi), Bîca obținând doar 10!

Ca ultim amănunt, Cezar Toporaș-Maftei este nașul de cununie al Roxanei Miron Feraru!

Revenind la proaspătul director al piețelor și cimitirelor din Bârlad, acesta a declarat imediat după instalarea în funcție: „Am gândit și o nouă strategie, la care încă lucrez, privind instituirea în piață a unui Cod de Conduită a vânzătorilor față de client și a clienților față de cei care le oferă marfă. De asemenea, codul va cuprinde și relația administrația piețelor – vânzător, producător, comerciant. Am multe idei, dar, pe măsură ce voi obține și acordul specialiștilor, voi trece și la implementarea lor”!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.