Cine este specimenul care bagă strâmbe între Maricel Popa şi Cristi Stanciu

Cine este specimenul care bagă strâmbe între Maricel Popa şi Cristi Stanciu

Scriam zilele trecute despre spionul pe care primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a reuşit să-l infiltreze pe lângă Maricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean. Ca şi cum acest lucru nu era de ajuns pentru Maricel Popa, care este de abia în stadiul de grădiniţaş în materie de politică, s-a mai trezit un specimen care să bage zâzanie între acesta şi consilierul judeţean Cristi Stanciu… De ce face specimenul acest lucru vă vom arăta în cele ce urmează!

De ceva timp, peste tot pe unde merge, Maricel Popa strigă „trădare”. Ai zice că omul a făcut o fixaţie pe acest cuvânt dacă nu cunoşti realităţile din imediata lui apropiere. În viziunea lui Popa, trădătorul ar fi Cristi Stanciu… Adică, acelaşi Cristi Stanciu cu care Maricel Popa a colaborat, după chiar spusele lui, foarte bine în campania pentru locale.

Cine este spionul lui Mihai Chirica pe lângă Maricel Popa?

Să vedem, totuşi, cum s-a ajuns aici. Există un specimen, pe numele lui Dan Doboş, care, de când s-a născut, a avut două scopuri în viaţă: să-i linguşească pe unii şi să-i „lucreze” pe alţii. Ajuns director la Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” după ce s-a smiorcăit luni întregi pe la uşa fostului primar Gheorghe Nichita, Dan Doboş a ajuns, prin mai multe concursuri de împrejurări, să-l consilieze din când în când şi pe Maricel Popa. Acelaşi Doboş se dă mare prieten şi cu Cristi Stanciu, la „Bârfa” căruia a lucrat o perioadă şi cu care a colaborat în campania electorală de la localele de anul acesta. Se pare însă că, ceva mai zgârcit, Cristi Stanciu nu şi-a aplecat urechea la pretenţiile financiare de-a dreptul nesimţite ale lui Doboş, motiv pentru care specimenul s-a gândit să-l lucreze! Şi uite aşa, zvonurile aruncate răzleţ de Mihai Gabriel Popescu (omul lui Chirica) la ureche lui Popa au fost întărite de Dan Doboş, iar Stanciu s-a trezit acuzat din toate părţile!

Să nu vă gândiţi acum că specimenul Doboş s-a oprit aici. Solicitat de Maricel Popa să-l consilieze pe teme comunicaţionale la Consiliul Judeţean, acelaşi Doboş şi-a dat seama că există un angajat acolo care l-ar putea încurca. Şi uite aşa a început să-l sape pe Vlad Ciobanu, turnând tot felul de adjective în urechile lui Maricel Popa. Cu ce l-a deranjat Ciobanu pe Doboş ştim, pentru că nu există om în Iaşiul ăsta care să lucreze în comunicare şi să nu râdă de Doboş, însă cum de-l crede Maricel Popa… asta nu mai ştim. Cu toate că putem bănui…

Citeşte şi „Sfântul Chirica, amanta şi canapeaua”

Cert este că specimenul Doboş nu se dezminte. Se dă prieten cu Stanciu, dar îl sapă la Maricel Popa; lucrează împreună cu Ciobanu în perioada campaniei, dar îl sapă la Maricel Popa… Aşa ştie omul să promoveze. Nu pe competenţe, nu pe inteligenţă, ci pe linguşeală şi pe „lucrat” oamenii pe la spate!

Ce se va întâmpla oare când şi Dan Doboş va fi săpat?

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.