Cine este spionul lui Mihai Chirica pe lângă Maricel Popa?

Cine este spionul lui Mihai Chirica pe lângă Maricel Popa?

Chiar dacă în ultimele două săptămâni atât Maricel Popa, cât şi Mihai Chirica vorbesc peste tot pe unde merg despre lanţul de iubire care-i uneşte, în realitate lucrurile sunt pe dos. Mai mult, Mihai Chirica a reuşit chiar să-şi infiltreze un spion exact în costa lui Maricel Popa.

Să vedem de unde a început totul. Anul trecut, când în PSD Iaşi s-a votat persoana care va prelua funcţia de primar interimar al Iaşiului şi toată lumea ştia că trebuie să voteze cu Gabriel Surdu, un mic încurcă-lume s-a trezit şi l-a propus pe Mihai Chirica. Dată fiind imaginea antipatia de care Surdu se bucura în PSD, lucrurile s-au tranşat repede în favoarea lui Chirica. Însă, pentru că PSD este un partid disciplinat în esenţa lui, iar micul încurcă-lume a încălcat ordinea, a suportat extrem de repede repercusiunile. Nu a mai fost inclus în Biroul Politic Judeţean, nu a mai fost trecut pe lista de consilieri judeţeni pentru alegeri (chiar dacă în acel moment era consilier judeţean) şi a fost expulzat şi din sediul partidului. În doar câteva luni, micul încurcă-lume a fost pensionat de nici nu a avut timp să-şi dea seama ce i se întâmplă.

Iar i s-a înmuiat fularul lui Mihai Chirica?

Acum, însă, după alegerile locale, micul spion a revenit în prim-plan, fiind adoptat de preşedintele Consiliului Judeţean, Maricel Popa. Pe un post extrem de interesant, cel de consilier personal însărcinat cu relaţiile cu primarii PSD din judeţul. Pentru că Popa habar nu are pe ce lume trăieşte şi cu siguranţă a uitat trădările de anul trecut, i-a încredinţat micului încurcă-lume un post care, culmea, îl va ajuta tot mai mult pe Mihai Chirica să-şi subordoneze primarii din judeţ. Aceasta în condiţiile în care atât Maricel Popa, cât şi Mihai Chirica vor să-i ia lui Victorel Lupu şefia partidului. Ei, ziceţi dumneavoastră acum, nu este Maricel Popa un om politic de să-şi vină să-l promovezi… de-a berbeleacul?

Decapitări în PNL Iaşi!

Şi pentru că micul încurcă-lume este expert în şopârlici, imediat ce s-a terminat şedinţa de constituire a Consiliului Judeţean a şi început să umble cu strâmbe în privinţa unor trădări. Culmea (sau nu) a fost gând în gând cu Mihai Chirica. Mare coincidenţă, nu-i aşa?

A, am uitat. Numele micului încurcă-lume este Mihai Gabriel Popescu!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.