Cine i-a furat telefonul primarului?

Cine i-a furat telefonul primarului?

Undeva pe planeta Marte, într-o comună înfrăţită, se pare, cu municipiul Iaşi se întâmplă, cum era şi normal, lucruri de domeniul science-fiction. Acolo, transmit agenţiile de presă intergalactice, a fost ales recent un primar care atunci când se enervează are darul de a izbi cu fularul în masă sau de a concedia oameni.

Pentru că această comună este cea mai reprezentativă de pe planeta pe care toată lumea vrea să o colonizeze, ne-am gândit că nu ar strica să vă prezentăm din când în când ce se mai întâmplă pe acolo!

În episodul de astăzi o să vă relatăm o întâmplare de prin sfârşitul trecut de săptămână, care-l are în prim-plan pe primarul Kikirik din comuna Iakisik de pe planeta Marte. Aflat el în concediu într-o oază de linişte şi apă, numită Kiki Viligik, din zona Kirici, primarul Kikirik şi-a lăsat telefonul personal pe tejgheaua barului şi a plecat să-şi caute nevoile. Când s-a întors, să vezi minune, telefonul dispăruse. Nervos din cale-afară, primarul Kikirik s-a răzbunat pe barmanii de la Kiki Viligik, dându-i pe toţi afară. Marţienii, ascultători din fire, au plecat pe la casele lor, dar au rămas cu un mare semn de întrebare: primarul i-a dat afară pentru că este proprietarul lui Kiki Viligik sau pentru că este pur şi simplu primar şi poate să facă tot ce vrea în comuna Iakisik?

Organele de la Direcţia Marţiană Antişoc caută acum să dea de urma telefonului… care duce la acţionariatul de la Kiki Viligik!

Sursa foto: universetoday.com

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.