Cine i-a învârtit cheiţa lui Marius Bodea?

Cine i-a învârtit cheiţa lui Marius Bodea?

A trecut atât de multă vreme de când nu am mai auzit de Marius Bodea (fostul candidat la Primăria Iaşi din partea PNL şi fost şef al Organizaţiei Judeţene a aceluiaşi partid) încât aproape că uitasem de existenţa lui. Ieri, însă, Bodea a reapărut în prim-plan… pe Facebook!

Odată cu vizita Alinei Gorghiu (co-preşedinte PNL) la Iaşi, Marius Bodea s-a reactivat şi a apărut cu o postare plătită pe Facebook. E adevărat că are dreptate în ceea ce spune, dar Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană este de mai mult timp în dezbatere publică, aşa că… rămâne înttrebarea: cine i-a învârtit cheiţa lui Marius Bodea?

Citeşte şi „Ziarul de Iaşi, Adevărul şi dentologia!”

Postarea sună cam aşa: „În propunerea de Strategie Integrată de Dezvoltare Urbană, Primăria Iaşi a inclus investiţia pentru un nou drum de acces spre Aeroport în 2030. Adică peste 14 ani! Doresc să ştiu ce fel de analiză şi ce raţiuni au stat la baza acestei decizii şi cred că şi ieşenii merită aceste informaţii. Creşterea spectaculoasă din ultimii ani şi potenţialul de dezvoltare a zonei cargo sunt cel puţin două argumente care îndreptăţesc pe deplin o investiţie urgentă în acest nou drum de acces spre Aeroport”.

În ceea ce priveşte strategia lui Mihai Chirica de a construi un drum nou spre aeroport peste 14 ani, n-ai ce să ceri. El a rămas setat pe faza cu lucrurile importante care au nevoie de timp!!!

Citeşte şi „A încercat cu ouă şi mere, dar nu a mers. Acum a trecut la cele sfinte!”

sidu

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.