Cine poate fi mai comunist decât comunistul Chirica?

Cine poate fi mai comunist decât comunistul Chirica?

Zilele acestea mi-a atras atenţia o poză de profil a viceprimarului cu atribuţii de primar Mihai Chirica. El a vrut să arate pe Facebook că a făcut o baie de mulţime, în realitate însă, dacă vă veţi uita la cele două poze alăturate, veţi înţelege exact despre ce este vorba şi cine este cu adevărat Mihai Chirica.

Şi ca să vedeţi până unde poate merge omuleţul, vă prezentăm în continuare declaraţia lui Mihai Chirică (aşa-i spune Dragnea, ce să fac!) apărută pe bzi.ro imediat după alegerile pentru preşedinţia organizaţiei judeţene a PSD Iaşi. „Este momentul unui nou început în organizaţia judeţeană şi o să încercăm să ducem proiectul până la capăt. Comuniştii trebuie să plece acasă la ei, în altă ţară, oriunde să se ducă, pentru că trebuie să înţeleagă că e nevoie de schimbare (…) Nu voi mai sta la masă cu Lupu Victorel (…) Este nevoie de reformă”, a menţionat Mihai Chirica în bzi.

Ce a făcut Mihai Chirica după data de 13 noiembrie 2015 (atunci a fost publicat textul)? I-a dat afară din Primăria Iaşi pe toţi cei au îndrăznit să nu i se supună, a început o vânătoare de vrăjitoare a tuturor şefilor care nu au răspuns la comenzile acoliţilor lui şi se comportă cu angajaţii ca şi cum ar fi sclavi pe plantaţie… Aşadar, vedeţi vreo asemănare între Mihai Chirica şi liderul nord-coreean Kim Yong-Un? Are Mihai Chirica dreptul să-i facă pe alţii comunişti, în condiţiile în care principiul „cine nu e cu noi, e împotriva noastră”, aplicat de actualul viceprimar cu atribuţii de primar, este unul stalinist? Sau, altfel spus, cine poate fi mai comunist decât comunistul Chirica? Răspuns: Kim Yong-Un!

comunism

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.