Conferinţă dedicată presei locale pe 22 ianuarie

Conferinţă dedicată presei locale pe 22 ianuarie

BRAT organizează în 22 ianuarie 2016, ora 10:00, la Rin Grand Hotel Bucureşti conferinţa „Presa locală – dezvoltare prin transparenţă” dedicată presei locale tipărite şi online din România.

Conferinţa se adresează tuturor editorilor de presă locală din România, fie cea tipărită sau online, indiferent de calitatea acestora fata de asociaţie. Prin organizarea evenimentului, BRAT doreşte să pună în discuţie sustenabilitatea presei locale din România pe termen mediu şi lung în contextul scăderii veniturilor din publicitate din zona clienţilor comerciali şi a dificultăţilor întâmpinate în accesarea veniturilor din publicitatea publică, a modificărilor obiceiurilor de consum media ale populaţiei şi a dificultăţilor specifice legate de afacerile presei locale.

Cu această ocazie, BRAT lansează presei locale invitaţia de a crea un parteneriat solid, pe baze de profesionalism şi transparenţă, în cadrul căruia să identifice soluţiile necesare dezvoltării propriilor afaceri. În acest sens, la conferinţă vor fi invitaţi şi reprezentanţi ai agenţiilor, clienţilor de publicitate şi instituţiilor statului, care să prezinte perspectiva proprie asupra investiţiilor în publicitatea din presa locala. De asemenea, BRAT şi partenerii săi vor evidenţia nevoia de transparenţă la nivel local şi beneficiile măsurării independente a performanţelor produselor media, în concurenţa pentru bugetele de publicitate.

Informaţii actualizate referitoare la eveniment sunt disponibile pe siteul BRAT, la adresawww.brat.ro/evenimente/presa-locala-dezvoltare-sustenabila-prin-transparenta.html

BRAT este organizaţia industriei de media din România care măsoară audienţa presei scrise şi a mediului online, auditează tirajele (presă scrisă) şi monitorizează investiţiile în publicitate (presă scrisă, online, radio şi outdoor).

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.