Conform „Ziarului de Iaşi”, dacă avem intoleranţă la gluten, ar trebui să mergem la „Socola”!

Conform „Ziarului de Iaşi”, dacă avem intoleranţă la gluten, ar trebui să mergem la „Socola”!

Situaţie de-a dreptul jenantă pentru „Ziarul de Iaşi”, unde se pare că lipsa de profesionalism (lipsa de dentologie am văzut-o de mai mult timp) este la ordinea zilei.

Astăzi o să vă dăm exemplul doamnei sau domnişoarei Mădălina Olariu, care se pare că se ocupă de spitalele din Iaşi şi care, dacă aveţi răbdare să citiţi ceea ce scrie, se crede un fel de deţinător al adevărului suprem. În realitate însă, „ziarista” respectivă nu are nicio legătură nici cu sistemul de sănătate, nici cu jurnalismul şi, se pare, nici cu logica!

Un articol scris de Mădălina Olariu, intitulat „STUDIU: 20% dintre pacienţii din spitalele de psihiatrie sunt de fapt intoleranţi la gluten”, m-a pus efectiv pe gânduri. Când am deschis textul, am constat că era vorba despre spitalele de pediatrie, şi nu de cele de psihiatrie! Dar, de unde să ştie Mădălina Olariu care-i diferenţa dintre „pediatrie” şi „psihiatrie”?

Ca să nu ne mai lungim, poate îi explică, totuşi, cineva şi Mădălinei Olariu ce înseamnă gluten, pediatrie sau psihiatrie, pentru că suntem siguri că îi este foarte greu să caute într-un dicţionar.

În ceea ce-i priveşte pe cei care conduc „Ziarul de Iaşi”…

P.S. Între timp, o minte ceva mai dezgheţată de la ziar s-a prins de tâmpenie şi a schimbat titlul articolului! Noi am făcut, însă, un print, aşa ca să rămână în istorie!

http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/la-ce-semne-trebuie-sa-te-ingrijorezi-o-boala-grava-tot-mai-intalnita-la-copii–173442.html

Sursa foto: Ziarul de Iaşiziarul-de-iasi-gluten

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.