Consilierii județeni decid miercuri ce rectificări bugetare se vor face

Consilierii județeni decid miercuri ce rectificări bugetare se vor face

Consilierii județeni se vor întâlni miercuri în ședință ordinară pentru a analiza mai multe proiecte de hotărâre.

Pe ordinea de zi se va afla un proiect privind aprobarea executiei bugetului general al Consiliului Județean Iași la data de 30 iunie 2017, precum și un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului general al Consiliului Județean Iași pe anul 2017.

Consilierii vor mai discuta un proiect de hotărâre privind aprobarea repartizării finanțărilor nerambursabile în anul 2017 – sesiunea de selecție, proiecte pentru activități de tineret, ce se vor aloca din bugetul Consiliului Județean Iași pentru activități nonprofit de interes județean, conform prevederilor Legii nr. 350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile pentru activități nonprofit de interes general.

Pe ordinea de zi va fi și un alt proiect privind clasificarea drumului comunal DC 16 B Mânzătești –Bosia, pe o lungime de 4,4 kilometri, și a sectorului de drum comunal DC 16 A: Bosia-Ungheni, pe o lungime de 3,1 kilometri, un drum județean cu indicativul DJ 249 A Iasi (DN 28) – Mânzătești – Bosia – Ungheni.

Se va analiza, de asemenea, modificarea unor organigrame la unitățile medicale din subordine, desemnarea unor noi membri în consiliile de administrație la spitale, precum și alocarea cotizațiilor către unele foruri unde Consiliul Județean este membru.

Un alt proiect de hotărâre prevede modificarea anexei de reparații curente în Programul de lucrari drumuri și poduri pentru anul 2017.

Consilierii vor analiza și raportul de activitate privind participarea președintelui Maricel Popa la evenimente cu ocazia Zilei Holocaustului, organizate în Israel, în perioada 23-28 aprilie 2017, un alt raport privind participarea președintelui la Conferința WasteExpo 2017 – New Orleans din America de Nord, în perioada 8 -11 mai 2017.

De asemenea, va fi prezentat un raport de activitate privind participarea lui Maricel Popa la programul profesional internațional cu tema Management și design muzeal, din perioada 18 – 28 iunie 2017.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.