Consilierii locali discută din nou despre preluarea cinematografelor

Consilierii locali discută din nou despre preluarea cinematografelor

Consiliului Local Iași se va reuni în cursul acestei săptămâni într-o nouă ședință ordinară. Ședința va avea loc marți, 29 august, cu începere de la ora 10.00, în Sala Mare a Palatului Roznovanu.

Pe ordinea de zi sunt câteva zeci de proiecte de hotărâre, printre care cel legat de preluarea cinematografelor din oraș de la Regia de Distribuție a Filmelor. Sunt vizate Cinematografele Victoria, Republica, Dacia și Tineretului.

Un alt proiect de hotărâre ce va fi discutat de plenul Consiliului Local vizează aprobarea regulamentului privind respectarea condițiilor de protecția mediului în timpul executării lucrărilor de construcții în municipiul Iași.

Un alt proiect de hotărâre privește completarea Hotărârii Consiliului Local a Municipiului Iași din 25.02.2002, privind constituirea Comisiei sociale de analiză a solicitărilor locative în condițiile Legii 114/1996 și a Legii 152/1998, pentru stabilirea condițiilor minimale și a criteriilor de prioritate pentru repartizarea locuințelor sociale, stabilirea condițiilor minimale și a criteriilor de prioritate pentru repartizarea locuințelor din fondul de stat și din proprietatea Consiliului Local.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.