Consilierii locali intră în vacanță

Consilierii locali intră în vacanță

Consilierii Locali ieșeni se vor reuni vineri, 15 decembrie, de la ora 10.00, la Palatul Roznovanu, în ultima ședință din acest an.

Pe ordinea de zi vor figura câteva zeci de proiecte de hotărâre, printre care o serie de rectificări bugetare, aprobarea demarării unor obiective noi, dar și stabilirea unor organigrame la unele unități subordonate municipalității.

Plenul Consiliului Local Iași va discuta un proiect privind aprobarea execuției preliminare a bugetului general al municipiului Iași la data de 31 decembrie 2017, un alt proiect privind stabilirea impozitelor și taxelor locale și a altor sume care se fac venit al bugetului local pentru anul 2018.

Un alt proiect ce va fi discutat de plenul Consiliului Local este cel privind majorarea impozitului pe teren pentru terenurile neîngrijite, altele decât cele agricole, situate în intravilanul municipiului Iași. Se va mai discuta un proiect de hotărâre privind aprobarea calendarului evenimentelor pentru luna ianuarie 2018.

Consilierii vor mai discuta un proiect de hotârâre privind aprobarea planului de ocupare a funcțiilor publice pentru aparatul de specialitate al primarului municipiului Iași și direcțiile subordonate, pentru anul 2018.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.