Consilierul judeţean Daniel Minciună a încetat din viaţă. Avea doar 42 de ani!

Consilierul judeţean Daniel Minciună a încetat din viaţă. Avea doar 42 de ani!

Daniel Minciună, liderul consilierilor judeţeni PNL, a decedat astăzi. Avea doar 42 de ani şi, cel mai probabil, a suferit un infarct.

Marius Bodea, deputat PNL: „Nesfârșită tristețe. Bunul meu prieten, Daniel, a trecut la cele veșnice astăzi. Va rămâne mereu în sufletul meu și al celor care l-am cunoscut. Ai plecat mult prea devreme, om drag! Dumnezeu să te ierte!”

Marius Dangă, consilier judeţean PNL: „Inimă mare, ai plecat prea repede… Somn lin, prieten drag!”

Organizaţia municipală a PNL Iaşi: „Cu tristeţe, membrii Filialei PNL Iaşi au aflat de trecerea în nefiinţă a colegului şi prietenului Daniel Minciună. Suntem alături de familie şi cei apropiaţi!Dumnezeu să te odihnească!”

Romeo Vatră, consilier judeţean PNL: „Sunt şocat de dispariţia colegului nostru Daniel Minciună. Ieri am fost alături de el la şedinţa extraordinară de Consiliu Judeţean, acum am aflat că nu mai e printre noi. Dumnezeu să te ierte, Daniel!”

Mihaela Popa, fost parlament PNL: „Prea tânăr… 42 de ani… Dumnezeul să îl odihnească în pace”.

Costel Alexe, deputat PNL: „Cât de nedreaptă poate fi viaţa uneori! Astăzi, a fost cu poate cel mai sufletist om pe care l-am întâlnit vreodată! Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag!”

Bogdan Abalaşi, subprefect: „E greu să vorbeşti despre Daniel Minciuna la timpul trecut! Am primit cu mare durere în suflet vestea trecerii în nefiinţă a lui Daniel Minciuna, un om tânăr, mult prea tânăr, un om deosebit prin dârzenia, hotărârea şi determinarea cu care îşi urma ideile şi planurile sale. Am avut ocazia de a lucra cu Daniel Minciună în perioada când a fost director la Direcţia Judeţeană de Drumuri. A fost o colaborare foarte bună. Daniel era un om implicat şi profesionist. Îmi aduc aminte iarna anului 2015, atunci când, de Crăciun, împreună cu Daniel Minciuna am fost sa deszăpezim drumul judeţean Plugari – Borosoaia. Ne întristăm când pierdem pe cineva drag, dar pentru noi toţi este o pierdere şi mai mare atunci când oameni tineri, de perspectiva, care şi-au dedicat întreaga activitate comunităţii, pleacă lăsând în urma o mare durere în suflet. Acum, la ceas de priveghere, transmit sincere condoleanţe familiei îndurerate, sa ne aducem mereu aminte de cel care ne-a fost coleg si prieten. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

În urmă cu o zi, Daniel Minciună a fost invitat la o emisiune la „Iaşi TV-Life”. Nu era cunoscut cu probleme cardiace.

Daniel Minciună îşi anunţase intenţia de a candida la următoarele alegeri pentru şefia organizaţiei locale a PNL. Era membru PNL din 2009, funcţia de consilier judeţean a fost prima treaptă pe care a urcat-o în cariera politică.

Un bărbat de 42 de ani se afla la terminalul 2 plecări a Aeroportului Iaşi. Brusc i s-a făcut rău şi a căzut din picioare. Apelul s-a făcut la 14,07. La locul accidentul s-a prezentat un echipaj SAJ, care a găsit un bărbat în comă profundă şi în stop respirator. În urma manevrelor de resuscitare inima a repornit şi a fost transport la Institutul de Boli Cardiovasculare”, au declarat surse din cadrul Serviciului de Ambulanţă Județean. Medicul de pe Ambulanţă a sunat la Institutul de Boli Cardiovasculare Iaşi în momentul în care şi-a dat seama de faptul că bărbatul este în stare foarte gravă. Daniel Minciună a decedat la spital.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.