Copil de 10 ani bătut de mama sa cu fierul de călcat

Copil de 10 ani bătut de mama sa cu fierul de călcat

Un copil de 10 ani a ajuns la Spitalul de Urgenţă Bârlad cu numeroase echimoze pe corp după ce a fost bătut de către mama sa cu fierul de călcat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele femeii pentru rele tratamente aplicate minorului. De asemenea, Protecţia Copilului Vaslui au declanşat o anchetă în acest caz.

Copilul, din localitatea Griviţa, a fost găsit de către un echipaj de poliţie în gara de la Bârlad având numeroase echimoze pe corp. Băiatul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Bârlad, unde a spus cadrelor medicale că a fost bătut de către mama sa cu un fier de călcat. „Copilul susţine că a fost agresat fizic de către mama sa. În consecinţă, pe numele femeii a fost întocmit dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie dispuse măsurile legale”, a declarat Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui au declarat, la rândul lor, după ce va fi externat, băiatul va fi internat într-un centru de plasament. De asemenea, un frate de-al copilului, în vârstă de 4 ani, a fost scos din familie şi dat în plasament la familia extinsă.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.