Copil de 6 ani accidentat pe trecerea de pietoni. Un altul, de 12 ani, a ajuns la spital

Copil de 6 ani accidentat pe trecerea de pietoni. Un altul, de 12 ani, a ajuns la spital

Un copil de 6 ani și unul de 12 ani au fost victimele unor accidente rutiere, iar ambii șoferi care au produs accidentele sunt cercetați acum pentru vătămare din culpă.

Luni, 24 iulie, polițiștii rutieri au  fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că pe strada Petru Rareș din Tg. Frumos a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că un bărbat de 36 ani, din Tg. Frumos, în timp ce conducea un autoturism pe strada Petru Rareș, ar fi surprins și accidentat pe trecerea de pietoni o minoră, de 6 ani care s-ar fi angajat în traversarea străzii, în fugă, pe marcajul pietonal. În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a minorei, care a fost transportată la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă

Tot pe 24 iulie, în jurul orei 12:00, polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că pe raza localității Boureni, comuna Balș a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime omenești.

Din primele cercetări a rezultat faptul că un tânăr, de 28 de ani, din comuna Costești, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității  Boureni, comuna Balș, din direcția Tg. Frumos către Hîrlău ar fi acroșat un minor de 12 ani care, nesupravegheat, s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără a se asigura.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a minorului care a fost transportat la spital.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.