Cornel Şfaiţer: „Avem forța să batem la Viitorul“

Cornel Şfaiţer: „Avem forța să batem la Viitorul“

Preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a declarat că este convins că elevii lui Costel Enache pot obține toate cele trei puncte în deplasare, cu FC Viitorul.

„Am bătut Viitorul în cupă şi în campionat în acest sezon la Botoşani şi sunt convins că avem forţa de a câştiga şi pe terenul lor. Suntem dezamăgiţi cu toţii. E adevărat că nu am arătat bine pe final în ultimele jocuri. Puteam să luăm două puncte în plus cu Juventus, dar n-a fost să fie, aşa s-a petrecut şi la Iaşi de unde speram să luăm punct sau puncte. Suntem la mâna noastră, încercăm, şanse sunt. Echipa este agresivă, în sensul bun al cuvântului, iar cu multă muncă eu zic că se poate. Speranţe sunt, avem şansa noastră”, a declarat Cornel Şfaiţer.

Oficialul grupării botoșănene a mai precizat că aşteaptă ca jucătorii transferaţi în această iarnă să vină cu acel plus de care echipa are nevoie: „Eu spun că avem jucători pe măsură, dar cele două jocuri n-au venit cu nimic în plus. În stagiul de pregătire am arătat bine, am crezut că vom câştiga puncte cu Juventus. Deranjul este că după 24 de etape ne îndepărtăm de zona play-off-ului. Eram consideraţi echipa revelaţiei. Dacă picam de pe 8, 9 sau 10 în clasament nu mai era dezamăgirea aşa mare.”

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.