Cornel Șfaițer: „Nu avem încă un obiectiv fixat“

Cornel Șfaițer: „Nu avem încă un obiectiv fixat“

Considerat de mulți revelaţia acestui campionat, formația FC Botoșani nu are încă un obiectiv clar stabilit în actuala ediție a Ligii I.

Președintele grupării botoșănene, Cornel Şfaiţer, susține că nu a stabilit nici acum un obiectiv şi că acesta va fi stabilit abia spre sfârşitul turului acestui sezon.

„Nu credam că vom fi pe locul al doilea la jumătatea turului. Important este să avem în continuare evoluţii bune. Obiectivul îl vom fixa dar mai încolo. Să lăsăm să mai treacă niște meciuri şi pe urmă vom stabili şi obiectivul. Mă aşteptam la un meci dificil cu Chiajna. În faţa Concordiei tot timpul au fost meciuri aprig disputate. Acum s-a întors rezultatul din vară când am pierdut cu 2-1. Important este că am revenit după 0-1 şi am mai acumulat trei puncte“, a spus Cornel Șfaițer.

Oficialul formației botoșănene a mai precizat că o remiză cu CSU Craiova ar fi dus echipa sa pe prima poziție în clasamnet: „Ce ar fi însemnat să nu fi pierdut meciul de la Craiova? Meritam un meci egal. Victoria cu Chiajna este una de moral care ne dă încredere pentru meciul cu FCSB“.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.