Cornel Șfaițer: „O victorie cu Voluntari ne apropie de play-off“

Cornel Șfaițer: „O victorie cu Voluntari ne apropie de play-off“

Preşedintele de onoare al FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a declarat că o victorie, în etapă următoare, împotriva formaţiei FC Voluntari, ar reprezenta un pas important pentru calificarea în play-off.

„Urmează meciul cu Voluntari care nu o să fie deloc uşor. Ei sunt dornici de revanşă după victoria categorică din tur. Dacă învingem vineri pe cei de la Voluntari, cresc şansele noastre de a ajunge în play-off şi depindem doar de noi. Mai sunt destule puncte puse în joc dar se pare că suntem pe drumul cel bun”, a declarat Cornel Şfaiţer.

Și finanţatorul formației botoșănene, Valeriu Iftime, consideră că formaţia lui Enache este în grafic, iar o victorie cu FC Voluntari duce gruparea botoșăneană aproape de play-off: „Dacă îi batem pe cei de la Voluntari, discuţia despre play-off devine o treabă interesantă. Am şi declarat înaintea jocului cu Sepsi că dacă facem şase puncte cu Sepsi şi Voluntari, într-o anumită măsură, traiectoria noastră către play-off poate fi clarificată. Până nu ai 42 de puncte, nu poţi să spui că eşti în play-off. Sub 40 de puncte e greu să speri la ceva.”

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.