Cornel Şfaiţer, președinte FC Botoșani: „Cu puțin noroc, putem bate CFR“

Cornel Şfaiţer, președinte FC Botoșani: „Cu puțin noroc, putem bate CFR“

Președintele FC Botoșani, Cornel Șfaițer, a declarat luni, 17 iukie, că are încredere în elevii lui Costel Enache și că gruparea botoșăneană poate câștiga disputa cu CFR Cluj, o formație care se va bate în acest an cu şanse reale la titlu.

„Întâlnim CFR Cluj, o echipă de calibru, care reușește an de an să obițină performanţe notabile. În această vară, CFR s-a întărit foarte mult și a adus un antrenor cunoscut. Chiar dacă au făcut numeroase transferuri și cei de la CFR au puncte slabe, unul dintre acestea fiind lipsa omogenităţii. Noi abordăm al cincilea sezon consecutiv în Liga I cu mult entuziasm. Eu am mare încredere în noul nostru staff tehnic și în băieți. Ştiu cum au pregătit acest meci, ştiu pe ce au pus accent şi cu puţin noroc putem bate CFR-ul“, spune Cornel Șfaițer.

Oficialul formației botoșănene a mai precizat că speră să se respecte tradiția meciurilor jucate pe teren propriu cu CFR Cluj: „Noi am făcut de obicei meciuri foarte bune, pe teren propriu, cu CFR Cluj și avem trei victorii, un egal și o înfrângere. Mai mult, ultimele două dispute acasă cu clujenii le-am câștigat la scor mare. Îmi doresc ca și acum, cu sprijinul publicului nostru, să reușim un meci mare și să câștigăm“.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.