Cornel Şfaiţer, președinte FC Botoșani: „Sper să nu avem surprize cu Sepsi și să câștigăm“

Cornel Şfaiţer, președinte FC Botoșani: „Sper să nu avem surprize cu Sepsi și să câștigăm“

Președintele FC Botoșani, Cornel Şfaiţer, a declarat miercuri că se așteaptă la un meci dificil în compania nou-promovatei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

„Ne așteaptă un meci foarte greu. Le-am cerut băieților să fie capacitaţi, să rămână cu picioarele pe pământ şi să tratăm adversarul cu maximă seriozitate. Când nu tratezi meciul serios, poţi avea mari surprize. Majoritatea echipelor ne ştiu bine, ştiu efortul, agresivitatea şi e clar că vor face un joc defensiv, vor încerca să plece cu un punct de aici. Noi suntem pe val însă şi sunt convins că ne vom face jocul nostru şi vom câştiga. Cred în valoarea lotului nostru şi trebuie să profităm de seria aceasta bună şi rezultatele obţinute în faţa a două echipe care se bat la campionat”, a declarat Cornel Şfaiţer.

Șeful formației botoșănene a mai precizat că este convins că foștii jucători care evoluează acum la Sepsi vor da totul pe teren: „Avem cinci foşti jucători, Ursu, Ghinga, Astafei, Fulop şi Hadngay care vor fi titulari la Sepsi. E clar că vor veni cu multă ambiţie la Botoşani, vor da totul şi vor dori să plece cu ceva de aici. Le urez succes după jocul cu noi şi le doresc să rămână în Liga I. În meciuld e vineri, ei să fie cu primirea frumoasă şi noi să rămânem cu punctele”.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.