Cosmin Frăsinescu: „Putem obține un rezultat pozitiv cu Craiova“

Cosmin Frăsinescu: „Putem obține un rezultat pozitiv cu Craiova“

Unul dintre cei mai experimentați jucători din lotul actual al formației CSM Politehnica Iași, Cosmin Frăsinescu, a declarat înaintea partidei de vineri, de la Turnu Severin, în compania echipei CSU Craiova, că gruparea din dealul Copoului poate obține un rezultat pozitiv în debutul actualei ediții de campionat.

„Ne așteaptă un meci dificil, la Severin, cu CSU Craiova, dar eu am încredere că putem face un meci mare și vom debuta cu un rezultat pozitiv. Craiova pornește ca favorită, dar rezultatul va fi cel de pe teren. Noi suntem optimiști și sperăm că ne vom întoarce cu cel puțin un punct din această deplasare“, spune Cosmin Frăsinescu.

Fundașul formației ieșene a mai precizat că își dorește intrarea în play-off, deși mulți văd formația ieșeană ca pe o candidată la retrogradare: „Ne dorim ca în acest sezon să putem depăși pozția din clasament de la finele ediției trecute de campionat. Ne dorim să ajungem în play-off și să ne bucurăm fanii. Mulți ne văd candidați la retrogradare și poate e mai bine dacă ne tratează așa. Eu am încredere în actualul lot și cred că putem face o figură frumoasă în această ediție de campionat“.

Formația CSM Politehnica Iași va debuta în noua ediție de campionat, vineri, de la ora 21.00, în deplasare, în compania echipei CSU Craiova. În condițiile în care stadionul din Bănie nu este încă terminat, partida se va juca la Turnu Severin.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.