Costel Enache: „Am tratat lejer ocaziile pe care ni le-am creat“

Costel Enache: „Am tratat lejer ocaziile pe care ni le-am creat“

Antrenorul echipei FC Botoșani, Costel Enache, a declarat la finalul partidei pierdute în deplasare, scor 0-2, în fața formației FCSB, că lipsa de eficiență a elevilor săi a decis soarta meciului.

„Am un sentiment de regret. Consider că am fost puțin naivi. Am tratat lejer ocaziile pe care ni le-am creat. Eficiența și-a spus cuvântul, aici a fost diferența. Învățăm dintr-o înfrângere. Am fost conștienți de potențialul adversarului, am încercat să evităm loviturile libere din apropierea careului. Sunt mulțumit de cum am început campionatul, chiar dacă rămâne frustrarea rezultatului de astăzi. Noi muncim mult și suntem serioși. Trebuie să rămânem echilibrați. Ne știm statutul, știm cine suntem, știm cu cine am jucat“, a declarat Costel Enache.

Președintele grupării botoșănene, Costel Șfaier, a precizat că gafele portarului au privat echipa sa de un rezultat pozitiv: „N-am fost așa de determinați și ne-au lipsit și mulți jucători. Scorul de 2-0 la pauză a fost destul de sever. Astăzi portarul nostru a gafat. În alte rânduri ne-a scos. Puteam obține mai mult azi. Steaua nu m-a impresionat ca joc. Am avut și noi câteva șanse de a marca“.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.