Costel Enache, antrenorul FC Botoșani: „De-abia după patru etape putem trage primele concluzii“

Costel Enache, antrenorul FC Botoșani: „De-abia după patru etape putem trage primele concluzii“

Antrenorul echipei FC Botoşani, Costel Enache, a declarat că de-abia după primele patru etape din acest campionat își va putea stabili un obiectiv.

„De-abia după patru etape putem trage primele concluzii. Atunci vom vedea ce trebuie îmbunătăţit şi unde trebuie continuat. Eu sper că vom reuşi să gestionăm bine factorii principali ai jocului și va fi bine. Nu putem compara evoluţia echipelor din acets campionat cu cea din sezonul trecut. Aş vrea să vedem care sunt forţele, cine şi-a făcut un tip de joc clar, cine încă ezită şi putem şi noi să ne evaluăm să ştim unde ne aflăm în ierarhia naţională. În prima etapă întâlnim un adversar dificil, cu pretenții la titlu, dar eu i-am văzut pe băieți foarte concentrați și pregătiți pentru acest joc. Cred că putem începe cu un rezultat pozitiv”, a spus Costel Enache.

Tehnicianul formației botoșănene a mai precizat că mai are nevoie de unul-doi jucători: „Concurenţa rămâne deschisă şi lotul poate întotdeauna poate fi îmbunătăţit. Mai avem nevoie de unul-doi jucători pentru o concurenţă reală şi pentru a fi pregătiţi pentru orice se întâmplă. Oricum, cred că în momentul acesta putem acoperi foarte bine jocul. Nu am stabilit încă un căpitan de echipă. Sunt doi-trei jucători care au calități de lider și unul dintre ei va fi căpitan”.

FC Botoşani va debuta în noua ediție de campionat luni, de la ora 21.00, pe teren propriu, în compania formației CFR Cluj.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.