Costel Enache: „Colţescu a acordat greşit penalty împotriva noastră“

Costel Enache: „Colţescu a acordat greşit penalty împotriva noastră“

Antrenorul formației FC Botoșani, Costel Enache, a declarat miercuri, la finalul partidei terminate la egalitate, scor 3-3 (2-2); pe teren propriu, cu CSM Politehnica Iași, că arbitrul a dictat eronat penalty pentru ieșeni.

„Am fost un pic mai tensionat azi, dar consider că am destule argumente. Am revăzut fazele importante şi mi-am dat seama că Sebastian Colţescu a acordat greşit penalty împotriva noastră, iar la ultima fază a meciului n-a vrut să ne dea şi nouă lovitură de la 11 metri. Maniera lui de arbitraj a transmis o stare de tensiune, iar atunci când m-a trimis în tribună nici măcar nu am protestat. Am aruncat cu o sticlă de apă pentru că eram supărat pe jucătorii mei, el a venit şi mi-a zis că am un minut să părăsesc terenul. A avut şi un limbaj aşa corporal inedit, nu puteai să-i zici nimic”, a spus Costel Enache.

Și Laurenţiu Buş a acuzat arbitrajul lui Colțescu: „Am vorbit cu Unguruşan, mi-a zis că nu l-a atins pe adversar, aşa că nu a fost penalty. Am fost naivi în apărare, din cauza asta nu am câştigat meciul de azi. Nu e important cine marchează, era mai bine dacă noi învingeam.”

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.