Costel Enache: „Cu Dinamo, sper să repetăm evoluția bună din meciul cu CFR“

Costel Enache: „Cu Dinamo, sper să repetăm evoluția bună din meciul cu CFR“

Antrenorul echipei FC Botoșani, Costel Enache, a declarat înaintea partidei de duminică, din deplasare, cu Dinamo București, că elevii săi pot obține un rezultat bun dacă vor repeta prestația din prima etapă, de pe teren propriu, cu CFR Cluj.

„Ne așteaptă din nou un joc dificil. Suntem pregătiți și pentru jocul de duminică, cu Dinamo. Dacă vom reuși să menținem atitudinea care am avut-o la meciul trecut, cel cu CFR Cluj, sunt convins să putem face un joc frumos, un joc bun și eficient. Noi încercăm să ne creăm un model de joc propriu și cu mici corecturi pentru fiecare meci, în funcție de adversar“, spune Costel Enache.

Tehnicianul formației botoșănene a mai precizat că elevii săi trebuie să fie atenți la modul în care vor trata fazele fixe, capitol la care Dinamo stă foarte bine: „Dinamo este un club bun de la noi, care a făcut în această vară achiziții care pot ridica nivelul echipei. Dinamo a jucat ofensiv în prima etapă, dar a fost un joc destul de echilibrat. Meciul a avut ritm și intensitate. Din ce am observat eu, golurile au venit în urma unor faze fixe și cred că acesta este un punct forte al lor.”

Partida Dinamo București – FC Botoșani va avea loc duminică, de la ora 21.00, pe Arena Națională.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.