Costel Enache: „Cu multă ambiţie şi concentrare putem obţine un rezultat bun cu FCSB“

Costel Enache: „Cu multă ambiţie şi concentrare putem obţine un rezultat bun cu FCSB“

Antrenorul principal al formației FC Botoşani, Costel Enache, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că se așteaptă la un meci foarte dificil duminică, pe „Naţional Arena”, cu FCSB.

„Ne aşteptăm la un joc extrem de greu şi ne pregătim pentru asta. Încercăm să atingem cele două puncte necesare, să facem noi un joc foarte bun şi poate să prindem o zi mai puţin bună a adversarului. Trebuie să recunoaştem valoarea, un lot echilibrat cu multă calitate. FCSB este o echipă capabilă să atace în mai multe moduri şi nu cred că va fi nicio problemă. Ne-ar bucura o victorie şi am fi foarte mândri, ţintim victorii meci de meci, dar trebuie să fim realişti. Nu suntem chiar în măsura de a spune că mergem la FCSB să câştigăm. Încercăm să facem lucrurile aşa cum le-am făcut până în acest moment, cu seriozitate cu multă ambiţie şi concentrare. Dacă aceste lucruri se vor alinia în joc, probabil vom obţine un rezultat bun”, a declarat Costel Enache.

Tehnciianul formației botoșănene a mai precizat că pentru a obține un rezultat pozitiv, elevii săi trebuie să dea dovadă de multă disciplină: „Până în acest moment sunt mulţumit de ceea ce am făcut. Avem nevoie de antrenamente, disciplină, atitudine, consecvenţă. Eu n-aş vrea să îi surprindem pentru că eu aş vrea ca ei să recunoască la noi anumite lucruri şi noi să le facem foarte bine. Atunci când putem să punem în practică lucrurile care ne definesc pe noi, atunci cred că putem obţine un rezultat pozitiv. Nu cred că vor fi probleme cu gazonul de pe «Naţional Arena»“.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.