Costel Enache: „Locul doi ne motivează“

Costel Enache: „Locul doi ne motivează“

Antrenorul echipei FC Botoșani, Costel Enache, a declarat la finalul partidei câștigate în deplasare, scor 2-0 (1-0); în fața formației Juventus București, că locul doi în clasament motivează și responsabilizează, în același timp.

„Urmărisem adversarul, știam că dăm peste o echipă care a făcut meciuri bune până acum, chiar dacă rezultatele nu au arătat-o. Oricum, cred că după aspectul jocului merităm Victoria. Locul doi de acum e legat şi de conjunctură, mai sunt meciuri de jucat, dar ne motivează şi responsabilizează în acelaşi timp. Oamenii au aşteptări mari de la noi, iar presiunea şi tensiunea jocurilor se vor simţi mai mult de acum înainte“, a spus Costel Enache.

Tehnicianul formației botoșănene a mai precizat că Moruțan poate fi un lider al generației sale: „Trebuie să fiu corect și să apreciez calitatea jucătorilor, dar noi încercăm să scoatem întreaga echipă în evidență. Dorința lui Moruțan de a marca, de a arăta că e un lider de generație, îl face să rateze în fața porții. Eu îl văd ca pe un jucător care construiește atacurile, nu ca pe unul care finalizează. Olimpiu e un băiat echilibrat, știe ce vrea de la viață, nu s-a lăsat doborât, dezechilibrat de ofertele neconcretizate din vară.“

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.