Costel Enache: „Nu am mai avut logică în joc în repriza a doua“

Costel Enache: „Nu am mai avut logică în joc în repriza a doua“

Antrenorul echipei FC Botoșani, Costel Enache, a declarat la finalul partidei pierdute pe teren propriu, scor 1-3, în fața formației Astra Giurgiu, că jucătorilor săi le-a lipsit organizarea în joc în repriza a doua.

„Ne-am pierdut valorile de bază în această seară. Nu e convenabil să îţi vezi munca echilibrată pe ultimii metri din prima repriză. Dar am avut pauza şi puteam gestiona altfel lucrurile. În a doua repriză nu am mai avut organizare, nu am mai avut logică în joc. Parcă aşteptam pe cineva să lumineze jocul. Problema e că nu am mai avut acea încredere că putem reveni. Nu aş putea să spun la cald de ce, vreau să revăd jocul. Trebuie să vedem unde am greşit şi săptămâna viitoare să arătăm faţa frumoasă a echipei noastre”, a spus Costel Enache.

Tehnicinul formaiei botoșănene a mai precizat că elevii săi au resimțit presiunea locurilor fruntașe: „O posibilă explicaţie pentru prestaţiile slabe din ultimul timp ar putea fi reprezentată de faptul că Botoşani a început excelent sezonul, iar jucătorii s-au speriat când s-au văzut în fruntea ierarhiei din Liga 1. E o presiune că suntem în faţă, dar aceasta ar fi trebuit să ne motiveze. Eu credeam că acest parcurs nu va genera trac, ci entuziasm. Sunt de părere că avem jucători cu experienţă, care pot gestiona bine astfel de momente”.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.