Costel Enache: „Nu ne va fi ușor cu Juventus“

Costel Enache: „Nu ne va fi ușor cu Juventus“

Antrenorul echipei FC Botoşani, Costel Enache, a declarat că elevii săi nu vor avea deloc un meci uşor cu Juventus Bucureşti și trebuie să dea totul pentru a câștiga cele trei puncte puse în joc.

„Rezultatele obținute de Juventus sunt sub nivelul jocului pentru că am urmărit meciurile adversarului şi am observat un joc mai bun decât o arată rezultatele. Amintesc jocul cu Dinamo, cu Voluntari şi chiar jocul de la Astra. Este o echipă destul de consistentă în joc, dar cred că lipsa de experienţă la acest nivel a făcut diferenţa până acum. Noi trebuie să gestionăm bine acest aspect, să înţelegem că nu este aşa uşor. Este o deplasare la care nu trebuie să fim prezenţi doar fizic ci şi 100% mental”, a declarat Costel Enache.

Tehnicianul formației botoșănene susține că nu este îngrijorat de lipsa de eficacitate a atacanţilor: „Vârfurile noastre nu au marcat dar au creat. Avem combinaţii făcute cu ei, avem pase decisive, avem acţiuni în care Popa a dus mingea în faţa porţii pentru gol. Nu suntem o echipă care să ne bazăm pe un joc decisiv al atacantului. Atacantul face parte dintr-un joc colectiv care crează spaţii şi goluri. În logica mea, pasa de gol e echivalentul unui gol”.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.